2/27/2024

Hubrica Hızlandırma Programı

Accelerators

About Program

YTU Startup House ve Halkbank iş birliği ile Fintech alanında geliştirilen ürünlerle büyümek isteyen girişimciler için özel olarak tasarlanmış bir Hubrica Hızlandırma Programını sizlere sunuyoruz. Bu program girişimlerin ölçeklenme süreçlerine ve başarı adımlarında hız kazandırmayı hedefliyor. Girişimcilere, ihtiyaçlarına özel eğitim ve mentorluk imkanları sağlayarak, temel yetkinlikleri öğretiyor ve her bir girişimi desteklemek için özel hazırlanan one-pager'larla ilerlemeyi takip ediyoruz. Finansal teknoloji alanına odaklı yatırımcılar, başarılı kurucular ve deneyimli girişimcilerle gerçekleşecek etkinliklerde, fikirlerin değerlendirilmesi ve yurt dışı pazar analizleriyle global bir network oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu yolculukta, girişimcilerin başarıya ulaşmalarını desteklemek için finansal teknolojiler dünyasında uzmanlaşmış mentorlar ve yatırımcılar ile buluşma fırsatları sunuyoruz.

Program

Temellerini Öğren!
 
Girişimcilik yolculuğunuza sağlam bir başlangıç yapmak için, ölçeklenebilir ve uygulanabilir girişim tasarımının temel yetkinliklerini sizlere öğretiyoruz. Şirketlerin başarılı olabilmeleri için gereken bilgi ve becerilere hakim olmanızı sağlıyor, bu temel yetkinlikleri ne kadar kavradığınızı anlamak için önemli bir aşama sunuyoruz.
 
İhtiyaçlarını Anla!
 
Her bir girişimin özel ihtiyaçlarına odaklanarak, onları hızlandırmak için gerekli bilgileri anlamak amacıyla özel olarak hazırlanan one-pager'lar ile yakından ilgileniyoruz. Program boyunca takip edeceğimiz bu aşama, girişimcilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmemiz için kritik bir rol oynuyor.
 
Eğitimler ve Mentorluklara Katıl!
 
Girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik özel eğitimleri, bireysel görüşmelerle sizlere aktarıyor ve bu bilgilerin uygulanmasını takip ederek, mentorluk buluşmalarını sağlıyoruz. Sizi başarıya taşıyan adımları birlikte atıyoruz.
 
Buluşmalara & Workshoplara Gel!
 
Finansal teknolojiler alanında uzmanlaşmış yatırımcılar, başarılı kurucular ve girişimcilerle kendi aranızda gerçekleşecek buluşma ve workshoplar sayesinde deneyimlerinizi paylaşıyor, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmenizi sağlıyoruz.
 

Global Pazarlara Erişim Sağla!

Girişimcilik yolculuğunuzun zirvesine ulaştığınızda, fikirleriniz ve ürünleriniz uluslararası pazarlarda değerlendirilip, analiz ediliyor. Global mentorlar, yatırımcılar ve destekleyicilerle buluşma fırsatı elde ederek, projelerinizi daha da ileri taşıma şansını yakalıyorsunuz. Sizi bekleyen büyük anın tadını çıkarın!

Submission Period


Start Date

Monday, March 4, 2024 11:00

Deadline

Sunday, April 7, 2024 00:00

#fintech startups #intech

Stakeholders